Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Centrele comerciale, supermarketurile și sălile de jocuri clujene luate la control de polițiști

0 226

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au acționat în vederea verificării respectării măsurilor pentru împiedicarea răspândirii noului tip de virus COVID-19, în zonele aglomerate de pe raza municipiului Cluj-Napoca.

Acțiunea s-a desfășurat la data de 21 iulie, în intervalul orar 12:00-20:00, notează cei de la IPJ Cluj.

Polițiștii au acționat în sistem integrat împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj și ai Grupării mobile Cluj –Napoca, polițiști locali din cadrul Poliției Locale Cluj-Napoca.

În cadrul acțiunii au fost verificate centrele comerciale din municipiul Cluj-Napoca, zone de agrement, supermarketuri, piețe agroalimentare și săli de jocuri de noroc.

Au fost legitimate peste 160 de persoane și au fost verificate peste 80 de societăți comerciale, fiind aplicate 12 sancțiuni contravenționale conform Legii 55/2020.

Pe linie rutieră, polițiștii au verificat 45 de vehicule, iar în urma abaterilor constatate de către conducătorii acestora, au fost aplicate 17 sancțiuni contravenționale, conform OUG 195/2020.

Totodată, au fost verificate 115 mijloace de transport în comun, fiind legitimați peste 1000 de călători. Patru persoane au fost sancționate contravențional pentru lipsa măștii de protecție obligatorie.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More