Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Centru fix de vaccinare a militarilor la Dej – FOTO

0 304

Un nou centru de vaccinare a devenit operațional la Dej, acesta deservind exclusiv personalul militar. În primă fază s-au vaccinat militarii în rezervă și în retragere, cei cu vârsta peste 65 de ani și cei cu boli cronice.

”În coordonarea Bazei 4 Logistică „Transilvania”, la nivelul garnizoanei Dej s-a înființat un centru fix de vaccinare care, începând cu data de 22 ianuarie, desfășoară activitatea de vaccinare a personalului militar în rezervă și retragere, cu vârsta de peste 65 de ani, și a militarilor în activitate cu boli cronice, pe baza opțiunii personale”, se arată în comunicatul de presă semnat de comandantul Garnizoanei Dej, Cristian Rus.

Activitatea de vaccinare, coordonată de Baza 4 Logistică „Transilvania”, se derulează în conformitate cu strategia națională de vaccinare împotriva COVID-19  și cu precizările șefului Direcției Medicale privind organizarea, operaționalizarea și autorizarea centrelor de vaccinare împotriva COVID-19 în M.Ap.N. 

”Atât personalul medical implicat, cât și militarii dejeni sunt încrezători în capacitatea autorităților specializate în gestionarea administrării vaccinului împotriva COVID – 19, în speranța reîntoarcerii printr-un efort colectiv la o viață normală”, mai arată sursa citată.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More