Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Centrul Comercial Auchan Cluj declară oficial sâmbăta ziua bucuriei împreună (P)

0 404

În perioada 16 septembrie – 16 decembrie Centrul Comercial Auchan Cluj declară oficial sâmbăta ziua bucuriei împreună. Centrul comercial Auchan este generatorul de bucurie al comunităţilor pe care le deservește, oferind experienţe memorabile alături de cei dragi. Centrul comercial este locul de întâlnire cu cei dragi şi o ocazie bună de a împărtăşi bucuriile, pasiunile și plăcerile. Acesta dă valoare timpului petrecut împreună!

 Centrul comercial Auchan Cluj are drept scop animarea comunităţii în care activează și menirea de a fi centru comercial sociabil. Centrul este parte integrantă din viaţa oamenilor, este inima comunităţilor din care face parte. Centrul este locul unde oamenii se pot exprima, locul care îi ajută să se exprime și să creeze legături cu cei din jurul lor.

Sâmbăta bucuriei împreună este o campanie care susţine acest demers de a oferi momentele surprinzătoare dăruite oamenilor ce îşi doresc să zâmbească mai mult, să-şi transforme rutina în plăcere, sunt curioşi şi sunt dornici să experimenteze lucruri noi. Clienţii au ocazia să intre în comunitatea #bucurieiîmpreună, alegând să petreacă împreună cu cei dragi timp de calitate. Spaţiul fizic din centrul comercial sociabil se transformă într-un spaţiu al distracţiei şi al conectării cu ceilalţi din comunitate.

În zilele de 16 şi 30 septembrie, 14 și 28 octombrie între orele 11:00 – 13:00, copiii şi adulţii sunt invitaţi să se joace şi să se distreze împreună, să înveţe împreună să joace teatru, să dezlege împreună mistere și enigme distractive, să danseze sau să se întreacă cu un mim haios.

Între orele 15:00 – 19:00 echipa Happy Team* îi va recompensa pe clienţi cu cadouri creative și surprize plăcute și calde, precum momentul aromelor de cafea sau ceai.

Centrul comercial le pune la dispoziţie un spaţiu dedicat distracţiei în familie, cu un decor special, jocurile, atmosfera, dar mai ales, buna dispoziţie şi cheful de joacă, într-o doză extinsă pentru întreaga familie.

Peste 500 de premii își așteaptă câștigătorii, care vor beneficia de 50 ore de bucurii împărtășite cu cei dragi și de fericire oferite de Happy Team.

Nu există comoară mai preţioasă decât timpul petrecut împreună cu cei dragi!

Pentru mai multe detalii, vă rugăm accesaţi:

Centrul Comercial Auchan Cluj

program activitati auchan cluj


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More