Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Centrul Cultural ”ARTA” Dej s-a inaugurat azi. Coralele ”Armonia” și ”Transilvania”, primite cu ropote de aplauze – VIDEO

0 334

După o lungă perioadă de timp în care cea mai mare sală de spectacole a municipiului Dej s-a aflat în ample lucrări de extindere și renovare, azi a venit timpul ca Centrul Cultural ”Arta” Dej să-și redeschidă porțile pentru publicul iubitor de cultură.

Sala de spectacole a Centrului Cultural ”Arta”, proaspăt renovată, cu scena și tribunele înnoite, a redevenit plină de public spectator odată cu prima seară de evenimente dedicate inaugurării.

În această seară, în prezența oficialităților locale, reprezentanți ai instituțiilor publice, sau simpli dejeni iubitori de cultură, frumos și muzică, pe scenă au urcat atât artiști dejeni, cât și invitați de la Cluj-Napoca.

Seara a fost deschisă de dansatorii clubului Latino Angels Dej, după care Corala Armonia a Casei Municipale de Cultură a prezentat câteva momente gustate din plin de spectatori. Invitați speciali ai evenimentului au fost soliștii Coralei Regale Transilvania de la Cluj-Napoca, aceștia susținând un moment artistic de mare calitate, apreciat și aplaudat de cei aflați în sală.

Seria de evenimente pregătită de autoritățile locale în cinstea redeschiderii Centrului Cultural Arta, în luna cadourilor, continuă mâine cu Magia Sărbătorilor, eveniment aflat la a treia ediție și dedicat celor mici. Acesta va avea loc în Piața Bobâlna, de la ora 17.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More