Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Centrul de consiliere pentru femei ”MAMA” și-a deschis porțile la Dej – FOTO

0 391

Asociaţia Stânca în parteneriat cu Asociaţia M.A.M.A. a inaugurat sâmbătă, la Dej, primul Centru de consiliere creştină pentru femei din Dej.

Centrul de consiliere M.A.M.A. din Dej vine în întâmpinarea nevoilor adolescentelor şi femeilor de toate vârstele care au nevoie de sprijin.

”Fiecare viaţă este un dar de la Dumnezeu şi ca atare o minune de aceea niciun copil nu e o greşeală. Naşterea este unul dintre cele mai delicate şi emoţionante momente din viaţa unei femei, de aceea Centrul M.A.M.A. vine în ajutor femeilor aflate în criză de sarcină”, spun reprezentanții centrului.

Pe lângă serviciile de consiliere gratuite, Centrul M.A.M.A. oferă:

– Test de sarcină gratuit

– Cursuri de pregătire pentru naştere

– Informaţii despre bolile cu transmitere sexuală

– Metode de contracepţie

– Înţelegere şi sprijin emoţional.

 

Asociaţia M.A.M.A. este o organizaţie nonguvernamentală care îşi desfăşoară activitatea prin intermediul Centrelor de consiliere din următoarele oraşe: Arad, Braşov, Deva, Hunedoara, Reşiţa, Sibiu, Suceava şi Dej.

Asociaţia M.A.M.A. are ca scop iniţierea, susţinerea şi încurajarea activităţilor umanitare de consiliere, asistenţă socială şi activităţi educative.

În prezența oficialităților locale și a numeroși dejeni, Centrul MAMA și-a deschis ieri porțile, la sediul din strada 1 Mai, nr. 13.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More