Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Centrul Dejului a devenit un adevărat șantier

2 55

Centrul municipiului Dej este în plin proces de lucrări în aceste zile, municipalitatea demarând lucrări în aproape pe aproape toate arterele din zona centrală.

Pe lângă lucrările la rețeaua electrică subterană desfășurate în Piața Bobâlna, autoritățile locale au demarat și lucrări pe strada Mihai Eminescu și strada Progresul, ambele fiind închise circulației rutiere.

Lucrările de pe strada Mihai Eminescu fac parte din proiectul de modernizare a 20 de străzi, finanţat 70% de  Ministerul Dezvoltării şi 30% din bugetul local,  iar în cadrul lor pe strada Mihai Eminescu se execută pozarea conductelor de canalizare pluvială, refacerea carosabilului şi amenajarea de trotuare cu borduri.

„Este un proiect amplu pe care l-am demarat în toamna anului trecut, când au fost începute modernizările  pe străzile: Crişan, Gutinului , Mioriţei, Aurel Vlaicu, Piaţa Lupeni, iar în acest an se va continua cu străzile: Mihai Eminescu, Petru Rareş, Cloşca, Vlad Ţepeş,  Nichita Stănescu, Pintea Viteazu, Al. Ioan Cuza, Călugăreni, Toamnei, Ciprian Porumbescu, Izlaz, Prieteniei, Tineretului, Podgoreni, Unirii (accesul spre cimitirul din Dealul Florilor). Având în vedere că strada Mihai Eminescu este una aglomerată, se lucrează în ritm intens pentru ca disconfortul, atât pentru locuitorii străzii cât şi pentru conducătorii auto, să fie pe o perioadă cât mai scurtă”, a declarat primarul Costan Morar.

Se estimează că aceste lucrările la rețeaua electrică și la strada Eminescu vor fi finalizate până în data de 10 martie, dar asta nu înseamnă că acesta este termenul limită până la care circulația rutieră va fi afectată, având în vedere că de săptămâna viitoare centrul Dejului intră în plin proces de asfaltare.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. ady spune

    vin alegerile…..acum stie maimutoiul sa umble pe jos?imi e greata

    1. carol spune

      vomita ca poate iti revii din ameteala d-le Ady..saracul de tine..

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More