Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Centrul Dejului închis circulației rutiere pentru Crosul Toamnei

0 197

Primăria Municipiului Dej anunță restricții de circulație în Piața Bobâlna cu ocazia desfășurării evenimentului ”Crosul Toamnei”.

Pentru buna desfășurare a activităților, începând cu data de 28 septembrie ora 22:00, circulația în Piața Bobâlna (zona din fața Parcului Mic), va fi închisă până la finalul activităților.

Șoferii care au traseu prin piața centrală, sunt sfătuiți să aleagă străzile adiacente acesteia și să nu își lase autoturismele parcate în zona cu restricții.

Evenimentul Crosul Toamnei, organizat de Marsala Life, ajuns la a patra ediție, se va desfășura sâmbătă, 29 septembrie în centrul orașului.

Înscrierile se fac în ziua competiției, începând cu ora 8, în zona Parcului Mic, unde vor fi și liniile de start și sosire, startul în cros fiind dat la ora 10. Pentru copii se parcurge distanța de 1,2 kilometri, iar adulții vor parcurge 2,4 kilometri.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More