Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Centrul Dejului luat cu asalt de mascați, pirotehniști și forțe speciale. Demonstrații cu câini și mașini de cursă – FOTO/VIDEO

0 297

Elevi de la mai multe instituții de învățământ din Dej, profesori, educatori dar și simpli dejeni au asistat joi la amiază, în Piața Bobâlna din Dej la un exercițiu demonstrativ al polițiștilor clujeni, în cadrul campaniei ”Săptămâna prevenirii criminalității”.

Tema centrală a evenimentului a fost prevenirea criminalității organizate, în centrul Dejului fiind o adevărată desfășurare de forțe.

Astfel, după ce elevii au participat la o serie de activități pe grupe de lucru, polițiștii au pus în scenă prinderea și imobilizarea unui traficant de droguri.

O mașină a fost oprită în trafic, șoferul a fost imobilizat și reținut de trupele speciale de intervenție, pentru ca apoi automobilul să fie cercetat pentru existența drogurilor ascunse sau a materialelor explozive. La acest moment, în scenă au intrat câinii special antrenați pentru găsirea drogurilor sau a substanțelor explozive, aceștia fiind răsplătiți cu aplauze de sutele de persoane prezente la manifestări.

Un alt moment extrem de apreciat a fost distrugerea unei cutii cu material exploziv, descoperită de către câinele de urmă în portbagajul autoturismului, pentru ca la final evenimentul să se încheie cu o demonstrație din partea piloților Napoca Rally Academy.

La încheierea manifestărilor, mașina de curse și câinii au reprezentat punctele principale de atracție ale spectatorilor, aceștia solicitând o ședință foto prelungită cu vedetele zilei.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1006182329444534.1073742065.467241263338646&type=3

Revenim cu imagini video


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More