Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Centrul Dejului, raiul copilăriei. Sute de copii s-au distrat alături de personaje din povești – FOTO/VIDEO

0 48

Ziua Copilului s-a sărbătorit în acest an mai repede la Dej, sute de copii luând cu asalt în această după-amiază centrul orașului pentru a participa la o sărbătoare magică a copilăriei și inocenței.

Primăria Municipiului Dej a creat o zi cu adevărat de mare sărbătoare pentru prichindei, care au venit în număr mare încă înainte de începerea evenimentului. De mânuță cu părinți sau cu bunici, cei mici s-au distrat pe cinste în cadrul programului pregătit de organizatori, din cadrul căruia nu au lipsit momente special pregătite pentru ei: spectacol de magie, spectacol pe picioroange, dans, pictură pe faţă, modelare de baloane.

Caruselul și toboganul gonflabil au fost reperele cele mai solicitate de cei mici, cozile fiind interminabile, unii dintre părinți reproșând faptul că organizatorii puteau instala mai multe astfel de atracții pentru copii, astfel încât să nu se creeze îngrămădeală.

O surpriză dulce din partea primarului Costan Morar a fost oferirea de înghețate participanților, patru frigidere cu dulcea surpriză fiind amplasate în zona centrală, pentru ca cei mici să poată primi înghețată câtă doresc. Nu mai puțin de 2.300 de înghețate au fost comandate de organizatori pentru acest eveniment, acestea costând peste 3.100 de lei, bani suportați din bugetul local.

La mare căutare au fost și ședințele foto cu personajele din desene animate și mascotele, care au străbătut în lung și-n lat Piața Bobâlna, pentru a fi la dispoziția tuturor copilașilor.

Toată atmosfera a fost întreținută de animatori costumați, care au cântat împreună cu cei mici, i-au pus să danseze și să se joace, pentru ca întregul eveniment să fie unul reușit și să se bucure de aprecierea celor prezenți.

Evenimentul a costat municipalitatea dejeană, doar partea de spectacol, suma de 11.200 de lei, bani proveniți de la bugetul local.

 

 

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1497572633638832.1073742392.467241263338646&type=3

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More