Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Centura Ultimate Fighting Tournament și Centura Transilvaniei au rămas la Cluj-Napoca

0 138

Gala Ultimate Fighting Tournament VI a adus în cușcă cei mai buni luptători de MMA și kickbox într-un show incendiar în care frumusețea sportului de contact și-a spus cuvântul. Evenimentul a avut loc pe 5 Mai la Sala Sporturilor Horia Demian și a adunat peste 2600 de iubitori ai evenimentelor și festivalurilor din regiune.

“Vă mulțumim tuturor că ne-ați fost alături. Cea de-a 6-a ediție a Galei UFT a fost un real succes și acest lucru nu s-ar fi putut întâmpla fără sprijinul unor oameni care au avut încredere în proiectul nostru. Așadar, doresc să mulțumesc pe această cale sponsorilor și partenerilor: NTT Data România, Baza Sportivă Unirea, Restaurant Aroma, HC Kinetic, Spotoptik și Reserve, Cabaret Grande Dame, Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca, Consiliul Județean Cluj-NapocaDirecția Județeană pentru Sport și Tineret Cluj-Napoca. De asemenea, doresc să mulțumesc tuturor celor care s-au implicat în organizare, voluntarilor coordonați de echipa OmniPass și, nu în ultimul rând, tuturor sportivilor și antrenorilor care au oferit un show de excepție. Ne vedem în continuare la evenimentele Elite Sports & Fitness Expo și ne auzim curând cu informații despre Gala UFT 2018”, a declarat Sebastian Haidu, organizator al evenimentului.

Gala Ultimate Fighting Tournament a fost un eveniment realizat în cadrul Elite Sports & Fitness Expo, în cadrul căruia s-au desfășurat în același weekend alte 2 workshop-uri alături de 2 sportivi cu renume. În 4 Mai Campionul K1 Maxx Albert Kraus a susținut un seminar de Kickbox și Muay Thai la Stadionul Cluj Arena, seminar deschis tuturor practicanților de arte marțiale. Totodată, în data de 7 Mai Cătălin Vlad, antrenorul de Brazilian Ju Jitsu și Grappling, a susținut în cadrul ESFE 2017 seminarul de BJJ, Gi&No Gi la Clubul Sportiv Beyond Martial Arts Cluj-Napoca de pe strada Berăriei, de asemenea deschis tuturor iubitorilor de arte suave.

 Evenimentul din 5 Mai a debutat cu un meci care i-a adus față în față pe Gradus Kraus și Alexandru Moisescu. Acesta din urmă a pierdut în fața lui Gradus Kraus – fiul lui Albert Kraus (Olanda) meciul pentru Centura Mondială de Kickbox la categoria -60kg după 5 runde foarte disputate.

Show-ul din cușcă a continuat cu meciurile pe reguli de MMA după cum urmează:

 • Iorga Mihăiță de la CS MMA Pitești câștigă împotriva lui Dușa Cosmin de la Brazilian Power Team Cluj-Napoca în repriza a 3-a
 • Roland Pauletti de la Brazilian Power Team Cluj-Napoca pierde în fața lui Mănucă Gabriel de la MMA Pitești prin referee stoppage în prima repriză TKO
 • Drotar Dario de la Firekick Gherla îl învinge pe Pop Sorin de la Brazilian Power Team Cluj-Napoca prin referee stoppage, TKO, în a doua repriză
 • Islam Rechidov de la MMA Transilvania în învinge pe Emilian Mitel de la Fight School Tulcea în prima repriză prin procedeul rear-naked-choke. Acest meci a fost pe reguli de amatori 3 reprize a câte 3 minute
 • Mezei Alexandru de la Pretorienii Deva pierde în fața lui Denis Pălănciă din Republica Moldova la categoria -61kg

În categoria meciurilor pe reguli de kickbox rezultatele au arătat astfel:

 • Baias Adrian de la Professional Fight Gym Bistrita pierde în prima repriză la categoria -70kg, după ce este numărat de 2 ori, în fața lui Haris Ferizovic de la Somo Kick Timișoara.
 • Bogdan Costan de la Hercules GYM Timișoara pierde în fața lui Denis Stroici de la Pretorienii Deva după o repriză de departajare, la categoria -77kg
 • Daniel Pascale de la Fight School Tulcea pierde în fața lui Samer Hassoun de la MMA Transilvania prin K.O. la ficat în prima repriză la categoria -70kg.
 • Suru Bogdan de la Profesional Fight Gym Bistrița pierde în prima repriză prin K.O în fața lui Pisari Andrei de la Tengu Cluj la categoria -67kg.
 • Rayko Levitchi de la South & Combat Academy England, antrenat de Horia Rădulescu câștigă în fața lui Micu Daniel de la Iguana Fight Timișoara în prima repriză prin K.O la -70kg pe reguli de kickbox.
 • Popa Răzvan de la Hemi Guard Brașov pierde la decizie după 3 reprize de 3 minute în fața lui Anghel Cardoș de la Friends Gym Satu Mare la categoria -77kg pe reguli de kickbox.

Gala Ultimate Fighting Tournament 2017 s-a încheiat cu 2 meciuri spectaculoase care au adus în cușcă 4 sportivi extrem de pregătiți, dar și 2 centuri de mare valoare. Astfel, Ion Surdu de la MMA Transilvania a câștigat prima centură UFT pe reguli de MMA la categoria -77kg în fața lui Mihai Vasile Cătălin din Ploiești în prima repriză printr-un K.O. spectactulos. Arbitrul a oprit lupta după ce Ion Surdu a reușit să îi aplice adversarului său o lovitură de genunchi în plină figură urmată de un corșeu care l-a pus la pământ pe acesta.

A urmat apoi meciul lui Flavius Boiciuc de la Pretorienii Deva care a pierdut Centura Transilvaniei la categoria -80kg în fața lui Cibu Adrian de la Tengu Cluj în prima repriză prin K.O. Menționăm că meciul a fost programat pentru 5 reprize a câte 3 minute, pe reguli de K1.

Evenimentul este disponibil integral pe pagina de Facebook, unde toți doritorii pot să vadă imaginile spectaculoase din cadrul evenimentului.

Iubitorii de sport sunt invitați în continuare să participe și la evenimentele viitoare ale Elite Sports & Fitness Expo.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More