Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cerc de suspecți stabilit de poliție în cazul crimei din localitatea Apa, Satu Mare

0 895

Anchetatorii asasinatului petrecut vineri în localitatea Apa, județul Satu Mare, au stabilit un cerc de suspecți și urmează să audieze mai multe persoane.

Anchetatorii crimei din localitatea Apa, județul Satu Mare, au stabilit un cerc de suspecți și alături de specialiști ai Institutului de Criminalistică București, dar și de un grup al Inspectoratului General al Poliției Române urmează să înceapă o serie de audieri.

Se pare că motivul asasinatului a fost jaful. Intenția criminalului a fost de a pătrunde în casa victimelor doar în momentul în care acolo ar fi fost doar mama femeii ucise. Criminalul a fost surprins de cei doi soți care au devenit în mod instant victime. Ei ar fi fost uciși prin loviri succesive cu un obiect dur, cel mai probabil un ciocan. De asemenea, anumiți oameni au afirmat că bărbatul ucis ar fi dat bani cu camătă.

În cadrul județului s-au instalat filtre și sunt verificate toate imaginile ce provin de la camerele de supraveghere care sunt instalate în localitatea Apa.

Sursă: news.ro

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More