Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cercetașii dejeni au sărbătorit 15 ani de existență

0 44

Cercetasiii dejeni 15 ani (1)

Filiala Dej a Organizației Naționale ”Cercetașii României” a sărbătorit duminică 15 ani de existență. Evenimentul a avut loc în sala festivă a Liceului ”Alexandru Papiu Ilarian”, la acesta luând parte aproximativ de 70 de persoane, atât cercetași din generațiile actuale și cele mai vechi, dar și părinți ai acestora.

Activitatea a constat în discursuri ale fondatorilor cercetășiei dejene, prezentări de filmulețe și fotografii, discuții interactive pe tema influenței pe care cercetășia o are în viața tinerilor și evoluția tehnologiei, însoțite de o serie de cântece folk.

Printre persoanele care au ținut discursuri se află profesorul de geografie Alexandru Kiss și profesoara de engleză Alina Nicoleta Pop.

Cercetașii au reconstruit imaginea ultimilor ani printr-o activitate numită ,,Lanțul amintirilor” în care au descris cele mai importante momente și proiecte în care s-au implicat în decursul anilor.

Centrul local ,,Filiala Dej” este parte a Organizației Naționale Cercetașii României și este o organizație de educație nonformală pentru tineret. În prezent, centrul are în jur de 50 de membri activi, organizați în trei unități pe ramuri de vârstă și este cunoscut prin organizarea de evenimente de talie internațională ( campul ,,Provocarea Zamolxe 2012” ) , dar și evenimente locale precum ,,Evadare în parc”.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More