Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cercetașii dejeni pleacă în Campul Anual, la Lunca Ilvei

0 109

cercetasii dejeni

Un grup de 30 de cercetași dejeni va pleca, în perioada 24 – 31 august, la Lunca Ilvei în campul anual, activitatea realizată cu sprijinul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bistrița-Năsăud prin Postul de Jandarmi Montani Rodna, al Primăriei din Lunca Ilvei și Consiliului Local Dej.

”Ne bucurăm că și de această dată Jandarmeria, prin structurile sale, este alături de tineri, sprijinind activitățile non-formale. Campul anual este una dintre cele mai importante activități cercetășești.

Timp de 8 zile cercetașii vor avea un program divers, axat pe dezvoltarea personală pe toate cele 6 arii (socială, spirituală, intelectuală, fizică, afectivă și a caracterului). Cadrul natural în care se desfășoară acest camp este favorabil deprinderii de noi aptitudini, participanții având oportunitatea de a se relaxa într-un mod constructiv și de a se concentra pe dezvoltarea lor fără a fi distrași de problemele cotidiene”, se precizează în comunicatul Filialei Dej a Organizației Naționale a Cercetașilor din România.

Programul campului va include diferite drumeții în zonă, ateliere unde cercetașii vor învăța aptitudini practice și utile, activități de aventura, dar și culturale și sociale, toate fiind desfășurate pe sistemul patrulelor, menit să crească spiritul de lucru în echipă și cel civic.

Unul dintre scopurile Cercetașilor Dejeni este de a promova zone cu potențial turistic ridicat, dar mai puțin cunoscute. Lunca Ilvei este un loc minunat, cu oameni adevărați și cu infrastructură adecvată, localitatea fiind așezată într-un cadru de vis.

Odată întorși din camp cu bateriile încărcate, Cercetașii Dejeni pregătesc un nou eveniment în parc, cea de-a treia ediție a proiectului ,,Evadare în parc”. Totuși, până la întoarcerea lor, nu ne rămâne decât să le urăm drum bun și distracție plăcută! Puteți urmări această aventură și pe pagina de facebook.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More