Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cercetașii dejeni vă invită la ”Evadare în parc”, ediția a treia

0 48

Evadare in parc 3 Dej

Cea de-a treia ediție a proiectului ”Evadare în parc” la Dej, va avea loc duminică, începând cu ora 16, în Parcul Mare din Dej.

Și în acest an organizatorii, și anume Organizația Națională Cercetașii României- Filiala Dej, au pus la cale un program plin de evenimente, atractiv și interactiv.

”Dacă îți dorești un parc mai activ, unde să te poți bucura de o carte bună în aer liber, în care să te poți legăna liniștit sau să zbori într-un hamac, să te dai pe slackline sau să cânți la chitară, alătura-te nouă duminică, 12 septembrie, la ora 16:00”, spun cercetașii dejeni în invitația transmisă.

Printre distracțiile planificate pentru dejenii care se vor afla duminică în parc se află o zonă de relaxare cu hamace și paturi, bibliotecă în aer liber, hamac zburător, slackline, muzica folk live, diferite ateliere, jocuri pentru copii și multe alte surprize. De asemenea, în parc vor avea loc demonstrații și lecții de parkour din partea celor de la D.O.P. Dej, un concurs de căutare de comori și vor fi aprinse sute de gulguțe care să creeze atmosfera unui parc feeric..

”Ia cu tine o pătură sau un hamac, o chitară, o carte bună sau vino doar cu voia bună și gata de distracție într-un parc plin de viață!

Proiectul este realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Dej și finanțat de Consiliul Local Dej.

Având în vedere prognoza meteo de vreme instabilă pentru sâmbătă în zona Dejului, evenimentul a fost amânat pentru duminică, 13 septembrie.

VEZI AICI cum a fost anul trecut la Evadare în parc la Dej.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More