Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cercetat atât pentru furt cât și pentru conducere fără permis

0 183

Doi bărbați sunt cercetați pentru furt calificat. Aceștia ar fi sustras mai multe bunuri din incinta unui spațiu comercial. În același timp unul dintre cei doi este cercetat și pentru infracțiunea de conducere a unui autovehicul fără a deține permis.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Secţia 2 Poliţie, în colaborare cu poliţiştii secţiilor 6 şi 7 şi cu sprijinul de specialitate al Serviciului Criminalistic, au reuşit identificarea şi documentarea activităţii infracţionale a doi bărbaţi, de 23 şi 45 de ani, din Cluj-Napoca.

În noaptea de 03/04.03.2018, cei în cauză ar fi pătruns fără drept într-un magazin de piese auto din Cluj-Napoca, de unde ar fi sustras 5 acumulatori auto, în valoare de circa 1.500 de lei.

De asemenea, bărbatul în vârstă de 45 de ani este cercetat şi pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere căci în perioada decembrie 2017 – martie 2018, cel în cauză a fost depistat de două ori de către poliţiştii clujeni conducând un autovehicul pe raza municipiului Cluj-Napoca, deşi nu avea permis de conducere.

Îm urma depistării celor doi, prejudiciul a fost recuperat integral, bunurile fiind predate persoanei vătămate. Cei doi au fost reţinuţi de către poliţişti pentru 24 de ore. Bărbatul în vârstă de 45 de ani a fost prezentat instanţei, acesta fiind arestat preventiv pentru 30 de zile.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More