Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cercetat de poliție în urma unei acțiuni de prevenire a unor acte ilegale

0 92

Un tânăr este cercetat pentru săvărșirea infracțiunii de deţinerea, comercializarea sau utilizarea uneltelor de plasă de tip monofilament.

Potrivit IPJ Cluj, la data de 18 februarie, în intervalul orar 08.00-16.00, polițiștii Biroului de Combatere a Delictelor Silvice din cadrul Serviciului de Ordine Publică al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale din domeniul piscicol.

În urma acestor acțiuni, în jurul orei 09:20, pe strada Fabricii de Zahăr, din municipiul Cluj-Napoca polițiștii au depistat un tânăr în vârstă de 21 de ani, din municipiul Beiuș, județul Bihor.

Acesta avea asupra sa un ghiozdan în care se aflau 81 de bucăți de plase-monofilament cu dimensiunea de aproximativ 2×3 m. Tânărul este astfel bănuit că deținea aceste plase tip monofilament, cu scopul de a le comercializa.

În cauză se efectuează cercetări privind săvărșirea infracțiunii de deţinerea, comercializarea sau utilizarea uneltelor de plasă de tip monofilament, faptă prevăzută și pedepsită de OUG 23/2008, privind pescuitul și acvacultura, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More