Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cercetat pentru ultraj a comis și alte violențe

0 128

Un tânăr, de 23 de ani, a fost arestat preventiv pentru lovire și alte violențe. Acesta este de asemenea cercetat pentru ultraj din data de 11 decembrie 2017.

Poliția a fost sesizată, la data de 9 februarie a.c., despre faptul că, un tânăr, de 23 ani, din Sîngeorz-Băi ar fi săvârșit infracțiunile de lovire sau alte violențe și amenințare.

S-a stabilit că tânărul se afla sub control judiciar, începând cu data de 11 decembrie 2017, fiind cercetat pentru comiterea infracțiunii de ultraj. Astfel, s-a ajuns la concluzia că tânărul în cauză a încălcat cu rea credință obligațiile stabilite de organul judiciar, întrucât a săvârșit alte infracțiuni pe perioada măsurii controlului judiciar.

Polițiștii Biroului Supravegheri Judiciare au sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, în vederea efectuării demersurilor necesare către Tribunalul Bistrița-Năsăud pentru înlocuirea măsurii controlului judiciar cu măsura preventivă a arestului la domiciliu sau arestării preventive.

Ca urmare a sesizării, la data de 2 martie a.c., față de tânărul de 23 ani, Tribunalul Bistrița-Năsăud a dispus înlocuirea măsurii controlului judiciar cu măsura arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More