Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cercetat pentru ultraj după ce a lovit un polițist din Baia Mare

0 39

arestat-catuse

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare au dispus, la data de 27 septembrie 2014, punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva inculpatului ARDELEAN SAMUEL IOAN (21 ani), pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj.

La aceeaşi dată, faţă de inculpat a fost luată măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore.

Probatoriul administrat în cauză a relevat faptul că, în data de 27 septembrie 2014, în jurul orelor 02.30, inculpatul Ardelean Samuel Ioan a exercitat acte de violenţă asupra persoanei vătămate Ş.F., agent de poliţie aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, cauzându-i leziuni traumatice care necesită pentru vindecare 8-9 zile de îngrijiri medicale.

La data de 27 septembrie 2014, dosarul a fost înaintat instanţei cu propunere de arestare preventivă, cerere admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Baia Mare.

Punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal, reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.