Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cercetat pentru ultraj după ce a lovit un polițist din Baia Mare

0 93

arestat-catuse

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare au dispus, la data de 27 septembrie 2014, punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva inculpatului ARDELEAN SAMUEL IOAN (21 ani), pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj.

La aceeaşi dată, faţă de inculpat a fost luată măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore.

Probatoriul administrat în cauză a relevat faptul că, în data de 27 septembrie 2014, în jurul orelor 02.30, inculpatul Ardelean Samuel Ioan a exercitat acte de violenţă asupra persoanei vătămate Ş.F., agent de poliţie aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, cauzându-i leziuni traumatice care necesită pentru vindecare 8-9 zile de îngrijiri medicale.

La data de 27 septembrie 2014, dosarul a fost înaintat instanţei cu propunere de arestare preventivă, cerere admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Baia Mare.

Punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal, reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More