Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cercetaţi de poliţişti pentru înşelăciune

0 34

bani

În urma activităţilor de cercetare efectuate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare au fost identificate mai multe persoane suspecte de comiterea a două infracţiuni de înşelăciune.

Una dintre acestea, o femeie în vârstă de 59 de ani din municipiul Galaţi, în 04 iunie, a înşelat prin metoda ,,Accidentul” o băimăreancă în vârstă de 76 de ani cu suma de 400 de lei.

Doi bărbaţi, în vârstă de 21 şi 40 de ani, tot din judeţul Galaţi, prin metoda ,,Aţi câştigat un premiu” au înşelat o femeie din municipiul Baia Mare cu suma de 18000 de lei.

Ieri, la ora 15.40, Secţia 3 Poliţie Rurală Fărcaşa a fost sesizată telefonic cu privire la comiterea unei înşelăciuni. O femeie din localitate, gestionara unei farmacii, a relatat poliţiştilor că a fost înşelată cu suma de 110 lei de o femeie necunoscută. Suspecta a intrat în farmacie şi i-a spus victimei că doreşte să cumpere o cutie de tablete pentru care i-a dat acesteia o bancnotă de 200 de lei. Farmacista a încasat preţul tabletelor, 17 lei, şi i-a înmânat clientei restul. Pentru a-i distrage atenţia, clienta a rugat-o pe farmacistă să-i prezinte alte medicamente, timp în care a luat 110 lei din restul primit. Pe motiv că preţul de 17 lei este prea mare, a restituit cutia de medicamente, i-a dat farmacistei restul şi i-a cerut bancnota de 200 de lei. Imediat ce clienta a plecat, victima a numărat banii, a constatat că lipsesc 110 lei şi a anunţat poliţia.

Intervenţia promptă a poliţiştilor a dus la identificarea suspectei: o tânără în vârstă de 20 de ani din judeţul Constanţa. Ea a fost depistată pe raza localităţii Recea în timp ce se deplasa cu un autoturism înmatriculat în Italia. Prejudiciul a fost recuperat şi restituit părţii vătămate. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More