Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cercetaţi pentru că excavau prundiş ilegal

0 728

Doi bărbaţi, de 37, respectiv 41 de ani, sunt cercetaţi după ce au fost prinşi că excavau prundiş fără a deţine licenţă de exploatare.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică – Biroul pentru combaterea delictelor silvice împreună cu polițiștii Serviciului de Acțiuni Speciale au prins în flagrant, ieri, 31 octombrie, doi bărbați de 37 ani, respectiv 41 ani, ambii din Budacu de Sus, judeţul Bistriţa-Năsăud, în timp ce excavau prundiș ilegal, în zona pârâului Budac, folosind un utilaj de tip buldoexcavator.

S-a stabilit faptul că cei doi nu dețin permis sau licență de exploatare, neavând achitate redevențele către statul român. Prejudiciul cauzat urmează a fi stabilit de către Agenția Națională de Resurse Minerale – Compartimentul de Inspecţie Teritorială pentru Resurse Minerale Bistriţa Năsăud, iar în cauză se efectuează cercetări pentru executarea de activități miniere fără permis sau licență.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More