Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cercetați pentru conducere fără permis

0 112

Doi bărbați sunt cercetați pentru conducere fără permis. Unul dintre ei a prezentat un permis care nu este recunoscut de autoritățile din România.

Conform IPJ Bistrița-Năsăud, doi bărbați sunt cercetați pentru infracțiunea de conducere a unui autovehicul fără permis. Astfel, la data de 20 martie, polițiștii Biroului Rutier au depistat în trafic un bărbat, de 33 ani, din Bistrița, în timp ce acesta conducea un moped prin localitate, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Al doilea caz a fost înregistrat la aceeași dată, 20 martie, atunci când polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au oprit pentru control în trafic un bărbat, de 59 ani, din Tărpiu, în timp ce conducea pe raza localității. După verificarea documentelor personale și ale autoturismului, s-a stabilit că permisul de conducere prezentat este eliberat de un alt stat, nefiind recunoscut de autoritățile din România. Polițiștii efectuează cercetări pentru conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More