Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cercetați pentru evaziune fiscală. Într-un caz prejudiciul este de 480 de mii de lei

0 155

Reprezentanții a două societăți comerciale din Sighetu Marmației sunt cercetați pentru evaziune fiscală.

Reprezentanții IPJ Maramureș au transmis că poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au derulat în perioada 27-28 martie o acțiune pe linia prevenirii și combaterii evaziunii fiscale în domeniul construcțiilor și a materialelor de construcții şi au descoperit că reprezentanţii a două societăţi comerciale nu respectă legislaţia în domeniu.

Este vorba de două societăţi din municipiul Sighetu Marmaţiei, ai căror reprezentanţi sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunii de evaziune fiscală, după ce aceştia au evidenţiat în acte contabile cheltuieli care nu au la bază operaţiuni reale, prejudiciul cauzat fiind într-un caz de 15.000 lei şi în altul de 480.000 lei.

În cauză a fost dispusă măsura sechestrului asiguratoriu asupra a patru autovehicule și asupra mai multor bunuri imobile, terenuri și clădiri, valoarea totală a bunurilor sechestrate ridicându-se la valoarea estimată a prejudiciului cauzat prin activitatea infracţională..

În continuare, sub supravegherea procurorilor de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș, se desfășoară acte de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de evaziune fiscală.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More