Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Ceremonie militară de predare a comenzii la Baza 4 Logistică ”Transilvania”

0 853

În conformitate cu Ordinul Ministrului Apărării Naționale, locțiitorul comandantului Bazei 4 Logistică ”Transilvania” și comandant al Garnizoanei Dej, domnul colonel Cristian Rus, a fost trecut în rezervă începând cu datqa de 31.05.2021.

Ceremonia militară organizată cu ocazia predării comenzii marii unități și a Drapelului de luptă s-a desfășurat azi 31.05.2021, pe platoul Bazei 4 Logistică ”Transilvania”. Comanda Bazei 4 Logistică ”Transilvania” și a Garnizoanei Dej a fost predată domnului colonel Ioan Munteanu, împuternicit comandant al marii unități.

Pe această cale domnul colonel Cristian Rus dorește să mulțumească tuturor instituțiilor publice, colaboratorilor și nu în ultimul rând cetățenilor municipiului Dej pentru sprijinul și încrederea acordate în această perioadă.

Odată cu această festivitate, s-a desfășurat și ceremonia de trecere în rezervă a unor cadre militare din comandamentul Bazei 4 Logistică ”Transilvania”.

Activitatea a fost organizată cu respectarea măsurilor de siguranță impuse la nivel național privind limitarea răspândirii SARS-CoV-2.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More