Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cerere în căsătorie la Untold Festival 2017. Denisa a spus ”DA” – VIDEO

1 283

Dacă pentru unii tineri un festival de muzică reprezintă motivul perfect pentru distracție și nebunie timp de patru zile, pentru alții este oportunitatea de a-și demonstra iubirea necondiționată și de a-și stabili viitorul prin gesturi mărețe.

Este și cazul unui tânăr prezent la a treia ediția a festivalului Untold de la Cluj-Napoca. Acesta, cu ajutorul prietenilor săi, și-a cerut sâmbătă prietena de soție, în aplauzele publicului prezent pe Cluj Arena. Cu complicitatea amicilor, tânărul a afișat la tribuna stadionului un uriaș banner pe care era postat în engleză mesajul ”Denisa, vrei să fii soția mea?”.

Se prea poate să fi fost mai multe tinere cu numele Denisa în stadion la acel moment și, probabil, multe dintre acestea au tresărit de emoție. Însă Denisa cea importantă, iubita căreia i s-a adresat mesajul, a înțeles semnificația acestuia imediat și a răspuns un marea ”DA”.

Ulterior, tânărul a coborât din tribună, alături de prietenii lui, s-a pus în genunchi în fața tinerei, într-un gest simbolic, și a mai cerut-o încă o dată, să fie sigur că tânăra înțelege că doar la acea ”Denisa” s-a referit. Au urmat mai multe felicitări din partea prietenilor, îmbrățișări și ședințe foto, dar și o noapte pe care cei doi nu o vor uita niciodată.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Roshul spune

    manelista Denisa a omorat oamenii cu masina ; operatie estetica si alta identitate

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More