Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cerere în căsătorie la Electric Castle. Doi tineri din Dej s-au logodit în noroiul electric – VIDEO

0 8.423

Festivalul Electric Castle de la Bonțida înseamnă distracție, prietenie, iubire, fiind locul unde an de an se leagă relații de amiciție, de dragoste, dar și legături de-o viață, prin jurăminte și cereri în căsătorie care nu se vor rupe niciodată.

S-a întâmplat aproape la fiecare ediție a Electric Castle ca tinerii să-și facă promisiuni de iubire pe vecie, iar festivalul Castelului Electric s-a dovedit a fi locul ideal pentru o cerere în căsătorie.

La ediția din acest an doi tineri din Dej, medici veterinari, au făcut un astfel de legământ, în fața prietenilor, cunoscuților și avându-i ca martori pe cei peste 40.000 de petrecăreți.

Paul a vrut să-i facă o surpriză iubitei lui, Ioana, cu complicitatea prietenilor. Astfel, odată pătrunși în tărâmul magic de la Electric, Ioana alături de prietenii ei au pozat pentru o fotografie de neuitat, în fața panoului cu mesaje. În spatele lor, a fost afișat mesajul ”Will you marry me” (Vrei să te căsătorești cu mine), iar în timp ce Ioana urmărea fotografiile realizate pe telefon de iubitul ei, Paul s-a așezat într-un genunchi în spatele ei pentru surpriza totală.

Bineînțeles, domnișoara medic veterinar a acceptat imediat cererea în căsătorie, cei doi sărutându-se și îmbrățișându-se cu lacrimile în ochi în aplauzele și uralele prietenilor și a celor din preajmă.

Electric Castle va fi astfel pentru cei doi medici veterinari din Dej, dar și pentru alții care au legat căsnicii în același loc, un punct de reper care va rămâne veșnic în viața lor ca locul și momentul în care și-au legat destinele.

Casă de piatră, dragi electrici! Să vă iubiți mult!

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More