Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cerșetoare prinsă cu banii furaţi la subsuoară

0 53

cersetori

Polițiștii maramureșeni au identificat pe raza localităţii Remetea Chioarului două persoane care practicau cerşetoria.

Agenţii de ordine publică le-au solicitat acestora să se legitimeze şi, întrucât ele nu aveau niciun act de identitate asupra lor, au fost conduse la sediul poliţiei pentru stabilirea identităţii. În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că este vorba despre o minoră în vârstă de 11 ani din judeţul Sălaj şi o femeie în vârstă de 36 de ani din Baia Mare.

În timp ce poliţiştii efectuau activităţile de verificare, ei au fost sesizaţi telefonic despre comiterea unui furt dintr-o locuinţă de pe raza localităţii, situată în imediata apropiere a locului unde au fost depistate cele două persoane. Din declaraţiile părţii vătămate s-a conturat ideea că persoanele bănuite de comiterea furtului sunt chiar cele aflate în sediul poliţiei. Întrucât niciuna dintre ele nu a recunoscut că ar fi sustras bani din vreo locuinţă, s-a procedat la controlul corporal al acestora şi, asupra femeii de 36 de ani s-a găsit suma de 500 de lei, exact prejudiciul reclamat, pe care femeia îi ascunsese sub braţ.

Banii au fost recuperaţi şi restituiţi părţii vătămate iar cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More