Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cerșetori și prostituate, amendați de polițiștii băimăreni

0 70

În urma unor activităţi de prevenire şi combatere a fenomenelor infracţionale desfăşurate pe raza municipiului Baia Mare, lucrătorii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Baia Mare au identificat 5 persoane care desfăşurau activităţi de cerşetorie şi 18 femei care ofereau servicii de natură sexuală. În contextul celor constatate au fost aplicate 23 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 10 000 de lei.

În cursul serii trecute, poliţiştii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Baia Mare au continuat activităţile pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice şi pentru păstrarea unui climat social stabil şi sigur pe străzile din municipiu.

Printre activităţile desfăşurate s-au numărat şi prevenirea şi combaterea cerşetoriei şi a prostituţiei.

Astfel, poliţiştii au identificat cinci persoane care apelau la mila publicului în zone cu un aflux mare de cetăţeni precum şi 18 femei care, în locuri publice, atrăgeau persoane în scopul întreţinerii de raporturi sexuale contracost.

Persoanele depistate au fost sancţionate conform Legii 61/1991cu amenzi în valoare de aproape 10 000 de lei, se mai arată în comunicatul de presă al IPJ Maramureș.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More