Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cetatean din Republica Moldova cu viza de sedere expirata depistat la Nasaud

0 80

 

images (2)In scopul combaterii şederii ilegale a străinilor pe teritoriul Romaniei, Inspectoratul General pentru Imigrări (I.G.I.) prin Biroul pentru Imigrări Bistriţa – Năsăud, a desfăşurat în data de 22 ianuarie 2013 o acţiune de control, pe raza localităţii Năsăud, depistand un cetatean din Republica Moldova care avea viza de sedere expirata si care la expirarea perioadei de valabilitate a vizei nu parasise teritoriul Romaniei.

„Ca urmare a celor constatate, pe numele cetăţeanului străin a fost emisa o decizie de returnare, prin care este obligat să părăsească teritoriul României în termen de 15 zile. Totodată, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 400 de lei, în conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 194/2002, republicată, cu modificările şi completările ulterioare”, se arata intr-un comunicat remis presei de catre Biroul pentru Imigrări Bistriţa-Năsăud, mentionandu-se de asemenea ca se continuă activităţile de prevenire şi combatere a şederii ilegale a străinilor, utilizând toate resursele  pe acest segment de activitate şi cooperând cu toate instituţiile abilitate în menţinerea unui climat de ordine şi linişte publică în rândul comunităţii.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More