Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cetățean francez prădat de 9.000 de euro la Cluj-Napoca, într-un hotel

0 28

hoti

Doi tineri din județul Tulcea au fost identificați de polițiștii clujeni ca fiind autorii unui furt ce a avut loc într-o cameră de hotel din Cluj-Napoca. Victima a fost un cetățean francez, căruia i s-au furat 9.000 de euro.

În data de 13.08.2014, Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată prin S.N.U.A.U 112 cu privire la faptul că, în noaptea de 12/13.08.2014, între orele 01.30 – 04.30, persoane necunoscute, au pătruns într-o cameră de hotel de pe raza municipiului Cluj-Napoca, iar din interior au sustras suma de 9.000 de euro care aparţinea unui cetăţean francez.

În urma activităţilor desfăşurate, poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie au identificat doi tineri de 22 ani, respectiv de 25 ani, din judeţul Tulcea, bănuiţi de sustragerea sumei din camera de hotel.

În cauză, poliţiştii fac cercetări sub aspectul săvârşirii infractiunii de ,,furt calificat”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Faţă de tânărul de 22 ani, depistat pe raza municipiului Cluj-Napoca, s-a luat măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentat cu propunere de arestare preventivă la Judecătoria Cluj-Napoca.

Tânărul de 25 ani a fost depistat în municipiul Galaţi şi reţinut la Poliţie, având asupra sa 8.600 euro. Poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca s-au deplasat la Galaţi pentru escortarea lui la Cluj-Napoca, urmând a fi luate măsurile legale.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More