Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cetățeni Indieni depistați cu ședere ilegală în Sălaj

0 75

Poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări – Biroul pentru Imigrări Sălaj au desfăşurat, în data de 21 februarie, o acțiune pe linia prevenirii şi combaterii şederii ilegale a cetăţenilor străini pe raza municipiului Zalău.

În acest context, au fost depistaţi cu şedere ilegală doi bărbaţi, de 37 ani, respectiv 48 de ani, cetăţeni indieni, care au intrat legal în țara noastră, în baza unor vize Schengen eliberate de Franţa, iar în momentul depistării aveau o şedere ilegală de 45 de zile pe teritoriul României.

Poliţiştii au emis pe numele acestora comunicări prin care sunt obligaţi să părăsească România în termen de 3 zile. Totodată, cetăţenii străini au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă, în valoare de 1200 de lei, în conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 194/2002, privind regimul străinilor în România, republicată.

Inspectoratul General pentru Imigrări, prin structurile sale teritoriale, continuă organizarea unor astfel de acţiuni privind combaterea şederii şi muncii ilegale, şi atrage atenţia cetăţenilor străini să acorde interes reglementării legale a dreptului de şedere pe teritoriul României.

Contăm pe respectul dumneavoastră faţă de legislaţia în domeniul migraţiei şi vă invităm să ne contactaţi pentru orice aspect legat de aplicarea prevederilor legale în domeniu, comunicând la tel. 0260602262 sau vizitând site-ul public la adresa www. igi.mai.gov.ro.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More