Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cetățeni turci depistați cu ședere ilegală în Bistrița-Năsăud

0 162

Doi cetățeni turci au primit decizie de returnare către țara natală după ce au fost depistați cu ședere ilegală pe raza municipiului Bistrița-Năsăud.

Doi bărbaţi din Turcia, care nu au părăsit teritoriul României la expirarea perioadei legale de şedere, au fost depistați de către poliţiştii de imigrări din Bistriţa-Năsăud. Aceştia au fost sancţionaţi contravenţional şi obligaţi, prin decizii de returnare, să părăsească teritoriul României în 15 zile.

În cadrul activităţilor întreprinse la data de 20 februarie a.c. poliţiştii de imigrări au depistat, cu şedere ilegală, doi bărbati, în vârstă de 27 şi 38 de ani, ambii din Turcia. S-a stabilit că cei doi au intrat în România în baza vizelor de scurtă şedere, însă, la expirarea perioadei legale de şedere, nu au părăsit teritoriul ţării noastre.

Poliţiştii de imigrări au emis pe numele acestora decizii de returnare prin care sunt obligaţi să părăsească teritoriul României în termen de 15 zile. Totodată, străinii au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare de 400 lei, fiecare.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More