Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cetățenii vor fi cei care evaluează funcționarii publici

1 475

Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale va implementa un nou sistem de evaluare a angajaţilor stabilit prin Programul de Guvernare depus miercuri la Parlament de premierul desemnat, Florin Cîţu.

Noul sistem se va baza pe proceduri de evaluare concepute în coordonare cu Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici, iar indicatorii de performanţă vor ţine de cont de input-ul beneficiarilor, adică al cetăţenilor, se menţionează în document, notează cei de la Digi 24.

În acest moment, funcţionarii se evaluează între ei, parcurgând etape profund impactate de formalism şi chiar subiectivism, funcţie de relaţiile de colaborare între şefi şi subalterni, se menţionează în Programul de Guvernare.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. EDI spune

    Si la Romtelecom a functionat. E necesar, dar evaluarea sa fie facuta si de cei multumiti de servicii. Si nu doar functionarii publici din administratie, ci toate categoriile bugetare.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More