Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

CFR Călători: 25% REDUCERE timp de un an, cu Cardul TrenPlus

0 97

CFR Călători recomandă Cardul TrenPlus celor care merg frecvent cu trenul în România. În baza acestui card, pasagerii beneficiază de 25% REDUCERE timp de un an, pentru un număr nelimitat de călătorii cu trenuri de orice rang, la clasa I sau clasa a II-a.

Față de anul 2015, în anul 2016 numărul utilizatorilor de Card TrenPlus a crescut cu circa 5%, iar călătoriile efectuate în baza Cardului TrenPlus au crescut cu aproximativ 10%.

Cardul TrenPlus are valabilitate 1 an, este nominal, netransmisibil, tariful de emitere fiind de 100 lei. Poate fi procurat de către călătorii de toate vârstele de la casele de bilete ale staţiilor şi agenţiilor de voiaj CFR care au sistem electronic de emitere a legitimaţiilor de călătorie.

Pentru intrarea în clubul posesorilor de Card TrenPlus, este necesară doar completarea unui scurt formular care este disponibil și pe www.cfrcalatori.ro.

În baza acestuia pot fi cumpărate bilete pe orice rută, la trenurile InterRegio sau Regio, clasa I-a sau a II-a, de la toate casele de bilete și agențiile de voiaj CFR (care au sistem electronic de emitere a biletelor), precum și online, cu o reducere de 25% din tariful de transport. Tariful de rezervare a locului la vagon clasă sau vagon de dormit/cuşetă se achită integral. Posesorii cardului care achiziționează bilete online beneficiază, în plus, și de reducerea suplimentară de 5%.

În tren, călătorul are obligaţia de a prezenta, împreună cu biletul, şi Cardul TrenPlus în baza căruia a fost emis biletul, precum şi un act de identificare cu poză şi CNP (CI/BI/paşaport).

În cazul deteriorării Cardului TrenPlus se poate emite un „Card TrenPlus-Duplicat” cu aceeași valoare, în baza unei noi cereri de emitere a cardului unde se va preciza motivul solicitării duplicatului. Începând cu 1 februarie a.c., posesorul unui Card TrenPlus care reclamă pierderea sau furtul acestei legitimații de transport va trebui să își procure un nou card contra cost.

Pentru celelalte tipuri de reduceri comerciale şi pentru facilităţile acordate prin acte normative, călătorii sunt rugaţi să consulte, www.cfrcalatori.ro, secţiunile Oferte şi Facilităţi.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More