Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

CFR Călători pune în vânzare bilete la jumătate de preţ, de Valentine’s Day şi de Dragobete

0 117

Bilete de tren la jumătate de preţ vor fi puse în vânzare de CFR Călători pe anumite rute pentru zilele de 14 şi 24 februarie – Valentine’s Day şi Dragobe -, iar îndrăgostiţii vor putea face, în aceste zile, declaraţii de dragoste la megafonul din Gara de Nord din Bucureşti.

Reducerea de 50 la sută se aplică la tariful biletului întreg şi se acordă la cumpărarea a două bilete pentru acelaşi tren, pe aceeaşi rută, în aceeaşi zi.

Oferta „Plimbaţi-vă în doi! Jumătate tu, jumătate noi” este disponibilă exclusiv la casele de bilete din staţi şi doar la anumite trenuri, nu se cumulează cu alte oferte, iar tariful de rezervare a locului se achită integral pentru fiecare călător.

În plus, îndrăgostiţii vor putea face, în zilele de 14 şi 24 februarie, declaraţii de dragoste sau cereri în căsătorie la megafonul din Gara de Nord din Capitală, urmând ca mesajele de dragoste în direct să fie reunite într-o „galerie a iubirii”, pe pagina de Facebook a CFR Călători.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More