Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

CFR Cluj a smuls o remiză în prelungiri acasă cu Chiajna

0 40

cfr cluj - concordia chiajna

CFR Cluj a fost aproape de un nou rezultat dezastruos în partida de pe teren propriu cu Concordia Chiajna, dar s-a salvat de rușine în prelungiri. După ce au dominat aproape toată partida, clujenii s-au trezit conduși din minutul 84, dar au forțat pe final și Bjelanovic a restabilit egalitatea.

CFR Cluj n-a beneficiat de sprijinul fanilor, doar câteva sute de suporteri alegând să urmărească meciul din tribune. Partida a fost una de mare luptă, clujenii războindu-se permanent cu defensiva bine organizată a oaspeților, care nu și-au permis niciun pas greșit în Gruia.

Încercând să obțină foloase fără prea multă muncă, ardelenii au apelat și la câteva șmecherii, dar arbitrul nu s-a lăsat păcălit. Două cartonașe galbene pentru simulare a încasat echipa clujeană în prima repriză, după ce Hora și apoi Weldon au încercat să obțină penalty.

În rest, șuturi de la distanță de ambele părți, care au ocolit ținta, sau acțiuni palide în ofensivă, fără să se ajungă la poartă, au reprezentat ingredientele primei jumătăți a întâlnirii.

Cam după același scenariu s-au desfășurat ostilitățile și în a doua repriză. Intrările lui Bjelanovic sau Robert Maah în teren nu au adus multe plusuri în atacul ardelenilor, care s-au lovit mereu de o defensivă bine organizată a oaspeților.

Concordia a dat semne de viață în ofensivă abia în ultimele minute, dar a făcut-o cu folos. La o lovitură liberă obținută de Coșereanu în urma unui fault comis de Cadu, Chiajna a deschis scorul. Silviu Pană a centrat din faza fixă, Bambara a reluat cu capul din apropiere și a trimis pe lângă Felgueiras în plasă.

Imediat ardelenii s-au năpustit spre poartă, iar în primul minut de prelungiri Bjelanovic a spălat rușinea clujenilor. Muniru a centrat inspirat în careu, Bjelanovic s-a înălțat bine și l-a învins pe Niță cu o lovitură de cap bine plasată.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More