Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

CFR Cluj, codașa clasamentului Ligii 1

0 109

CFR Cluj - Dinamo Bucuresti fotbal (5)

După decizia Comisiei de Disciplină a Ligii Profesioniste de Fotbal, în urma căreia CFR Cluj a pierdut 24 de puncte în clasamentul Ligii 1, clubul de fotbal din Gruia a avut azi judecarea recursului. Dar a pierdut din nou.

Doar doi dintre cei cinci judecători ai recursului înaintat de feroviari au decis în favoarea CFR Cluj, astfel că echipa clujeană rămâne cu cele 24 de puncte pierdute, situându-se în acest moment pe ultimul loc în clasament. Mai mult, este menținută și interdicția la transferuri a alb-vișiniilor clujeni, informează știridesport.ro.

Pentru CFR Cluj mai rămâne o cale de atac, cea la Tribunalul de Arbitraj Sportiv, unde și Universitatea Cluj a câștigat procesul pe o speță asemănătoare.

Comisia de Disciplină a LPF a decis pe 4 februarie ca CFR Cluj să fie depunctată în clasamentul Ligii 1 deoarece a înregistrat restanțe financiare către fotbaliști. În aceeași zi însă, CFR Cluj a intrat oficial în insolvență.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More