Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

CFR Cluj, la fel de ineficientă și în Cupa României sub comanda lui Eugen Trică

0 223

Venirea lui Eugen Trică pe banca celor de la CFR Cluj n-a avut darul de a trezi formația ardeleană din amorțeală. În partida tur din semifinalele Cupei României, CFR Cluj a arătat același joc lipsit de eficiență și a terminat fără gol marcat în fața celor de la Astra Giurgiu. Ba mai mult, clujenii au rămas în inferioritate numerică încă din minutul 30, după o intrare criminală cu cotul a lui Gabi Mureșan.

În fața unor tribune aproape goale, CFR Cluj și Astra Giurgiu n-au arătat mare lucru puținilor spectatori care au dorit să asiste la debutul lui Eugen Trică pe banca ardelenilor. Cu un ritm de joc potrivit mai mult unui meci de relaxare, partida a fost chiar plictisitoare pe alocuri.

Doar din când în când acțiunile mai accelerate de joc ale celor două formații au venit să amintească de faptul că se joacă totuși un meci din semifinalele Cupei. Ardelenii au fost mai activi în ofensivă în prima repriză, când și-au creat și două mari ocazii de gol. Cea mai mare i-a aparținut căpitanului Cadu, care a primit centrarea din corner de la Deac, dar a șutat uluitor în Silviu Lung din doar șase metri.

A doua ocazie a venit înainte de pauză, la șutul lui Ciprian Deac cu stângul peste poarta, când CFR Cluj juca deja în inferioritate numerică. Gabi Mureșan i-a spart capul lui Takayuki cu o intrare criminală cu cotul și a primit cartonașul roșu după doar o jumătate de oră de joc.

Repriza a doua a fost și mai săracă în faze de poartă, doar două ocazii de gol oferind cele două formații. Prima a aparținut oaspeților, Budescu finalizând slab direct în brațele portarului, după ce a ajuns față în față cu Felgueiras, iar pentru CFR Cluj Deac a ratat în minutul 67, Silviu Lung având o intervenție salvatoare.

Chiar dacă jucau cu un om în minus, ardelenii au fost mai prezenți în jumătatea adversă și n-au arătat deloc că joacă în inferioritate. De cealaltă parte, Astra a ținut să demonstreze că a venit pe Gruia cu intenția clară să nu ia gol, fiind mulțumită cu o remiză în prima manșă a semifinalelor.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More