Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

CFR Cluj nici n-a dat nici n-a primit la Brașov

0 85

brasov-cfr cluj

Clujenii au dovedit și în deplasarea de sub Tâmpa că nu reușesc să iasă din perioada neagră în care s-au scufundat în acest retur, singurele realizări ale formației lui Eugen Trică fiind cele din meciurile cu echipele din subsolul clasamentului.

La Brașov, CFR Cluj a scos doar o remiză albă, rezultat care oricum nu mai are importanță în acest final de sezon.

Rui Pedro a fost cel mai activ jucător al oaspeților, jucătorul având câteva acțiuni periculoase în fața porții brașovene. Rui Pedro chiar a trimis mingea în plasă în minutul 20, dar golul nu a fost validat din cauza unui offside.

Brașovenii au avut rare perioade când au dominat teritorial disputa, preferând în rest să stea la cutie și să taie din start tentativele de construcție ale echipei din Guria.

Abia în ultimul sfert de oră au ieșit și stegarii la presing, profitând de superioritatea numerică, după ce Maftei a fost eliminat pentru un fault din poziție de ultim apărător.

Nici cu un om în plus n-au reușit gazdele să înscrie, Felgueiras ieșind la interval cu câteva parade de senzație la șuturile lui Ionescu și Buga, astfel că meciul s-a încheiat cu același scor din start.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More