Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cherestea de peste 6 mii de lei confiscată

0 148

O societate de exploatare și prelucrare a materialului lemnos a fost sancționată cu 6000 de lei. În urma unui control s-au descoperit 10,06 m.c. pentru care nu s-au putut prezenta documentele legale de proveniență.

Conform IPJ Bistrița, la data de 26 noiembrie, în urma controalelor efectuate la o societate de exploatare și prelucrare a materialului lemnos, din Leșu, polițiștii Biroului pentru Combaterea Delictelor Silvice, împreună cu specialiștii Gărzii Forestiere Județene Bistrița-Năsăud au aplicat o sancțiune în valoare de 6000 de lei, conform Legii 171/2010, ca urmare a constatării unor nereguli.

Astfel, în urma comparării stocurilor scriptice cu cele faptice s-a constatat faptul că societatea în cauză deținea o cantitate de 10,06 m.c. de cherestea, în valoare de 6.723,42 lei, pentru care nu a putut prezenta documente legale de proveniență. Astfel, a fost dispusă confiscarea cantității de material lemnos.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More