Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Chiriașii l-au lăsat fără plată, dar și cu apartamentul aproape gol

1 577

Patru persoane, folosind o identitate falsă, au luat în chirie un apartament din Cluj-Napoca. Proprietarul apartamentului a devenit însă peste noapte victimă, căci nimeni nu i-a mai plătit chiria, iar cele patru persoane s-au făcut nevăzute cu mai multe bunuri în valoarea de 9.000 de lei.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 7 Poliție au fost sesizați, la data de 9 februarie a.c., cu privire la faptul că, la data de 7 februarie a.c., a fost închiriat un apartament în regim hotelier, din cartierul Între Lacuri, din Cluj-Napoca, pentru 4 persoane.

Se pare că aceștia au plecat fără să plătească cazarea, sustrăgând, de asemenea, bunuri. Totuși polițiștii au reușit să stabilească identitatea acestora, stabilindu-se că pentru închirierea apartamentului a fost folosită o identitate falsă.

Așadar s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de doi bărbați, de 31 și 42 de ani, și față de două femei, de 20 și 32 de ani, din București, bănuiți de comiterea faptelor de furt calificat și înșelăciune. Cei în cauză ar fi închiriat pentru două zile un apartament în regim hotelier și ar fi plecat în prima noapte, fără să achite prețul cazării, luând bunurile din apartament, respectiv 3 televizoare și alte obiecte, cauzând un prejudiciu estimat la 9.000  de lei.

Două persoane dintre cele implicate au fost depistate și prezentate judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Cluj-Napoca. Ca urmare, a fost dispusă arestarea preventivă a bărbatului în vârstă de 42 de ani, pentru comiterea infracțiunii de furt calificat și înșelăciune. Față de femeia în vârstă de 20 de ani, a fost dispusă măsura arestului la domiciliu, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Celelalte două persoane au fost date în consemn la frontieră și așadar, la data de 12 februarie a.c., cei doi au fost depistați în  aeroportul din Otopeni în timp ce intenționau să se îmbarce în avionul cu destinația Larnaca-Cipru. Persoanele în cauză au fost preluate în baza mandatelor de aducere și conduse la sediul Secției 7 Poliție din Cluj-Napoca. Ambii au fost reținuți pentru 24 de ore, bărbatul fiind cercetat pentru comiterea infracțiunilor de înșelăciune și furt calificat, iar femeia pentru furt calificat.

Aceștia urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, pentru dispunerea altor măsuri preventive.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Anonim spune

    Brav politistilor caci au descoperit tilharii.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More