Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Chiș Sandu-Viorel, candidat la Primăria Cornești din partea Partidului Mișcarea Populară

0 331

PMP Cluj se pregătește să câștige Primăria Cornești prin candidatul Chiș Sandu-Viorel. Organizația clujeană a Partidului Mișcarea Populară a ales un candidat cu experiență în administrația publică locală. Domnul Chiș Sandu vine cu un program practic axat pe reducerea și stoparea cheltuielilor inutile.

Candidatul PMP propune soluții pentru a încuraja tinerii să rămână în comună. Cei care vor intenționa să se stabilească în comună, vor primi facilități prin programe sprijinite de către Primărie și posibilități de locuri de muncă obținute prin atragerea de investiții. De asemenea, tinerii absolvenți și elevii vor fi încurajați să își continue studiile prin programe locale.

De ani de zile, proiectele de modernizare și îmbunătățire a infrastructurii rutiere stau pe birourile de ședință ale administrațiilor locale fără rezolvare. Domnul Chiș Sandu-Viorel va urgenta asfaltarea drumurilor comunale și pietruirea drumurilor secundare. Totodată, se vor face lucrări la nivel de racordare a populației la rețelele de apă-canal, gaz și electricitate și se va extinde rețeaua de iluminat public stradal. Pentru siguranța locuitorilor comunei Cornești, domnul Chiș Sandu își propune modernizarea sistemului de supraveghere video pe întreaga rază a comunei.

Pe plan cultural, se vor organiza activități sociale, sportive și evenimente culturale cu scopul de a diminua conflictele sociale apărute în comunitatea Cornești datorită măsurilor administrative neechitabile luate până acum.

Pentru a asigura transparența decizională, domnul Chiș Sandu-Viorel pune preț pe informarea permanentă și chestionarea populației cu privire la investiții, programe și proiecte viitoare. Astfel, se va încuraja o comunicare eficientă între aleșii locali și contribuabilii comunei Cornești.

Domnul Chiș Sandu-Viorel merge înainte spre Primăria Cornești cu deviza:,, O mână muncită nu face risipă” și asigură comunitatea Cornești că va fi un primar devotat oamenilor!

Partidul Mișcarea Populară este un partid de dreapta conservatoare, sub tutela fostului președinte, Traian Băsescu. Organizația județeană PMP Cluj este condusă de către senatorul Lungu Vasile-Cristian care promite să ofere clujenilor cei mai buni candidați la primăriile din județul Cluj și consiliile locale.

Echipa PMP este alături de locuitorii din Cornești și invită oamenii la un dialog deschis despre problemele din comună.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More