Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cimitirul din Dealul Florilor Dej are capela modernizată – VIDEO

0 422

capela cimitir dealul florilor

Astăzi a avut loc inaugurarea investiției realizate la capela din Cimitirul Dealul Florilor. Lucrările de modernizare, realizate cu fonduri din bugetul local, au avut o valoare de 225000 lei și s-au desfășurat pe parcursul a aproximativ 7 luni.

„ Astăzi am finalizat o investiție frumoasă la capela din Dealul Florilor, o investiție care prin proiect a fost preconizată la 420 000 lei și a fost licitată la valoarea de 225 000 lei. Vreau cu această ocazie să mulțumesc constructorului și tuturor celor din primărie, care  s-au implicat pentru finalizarea ei. Este o investiție care a demarat în toamna anului trecut și s-a finalizat  în acest an.

Investiția constă în amenajarea capelei, a clădirii inițiale, în care din 1970, de la construcție, nu s-a investit nimic.

–        a fost reabilitat spațiul aferent desfășurării slujbelor de înmormântare, prin înlocuirea pardoselii, izolare termică, fațadizare și schimbarea tâmplăriei.

–        a fost realizată o extindere cu o cameră mortuară dotată cu aer condiționat, grupuri sanitare, si vestiar

–        în spațiul exterior au fost construite scări acoperite și au fost amenajate spații pentru parcări.

–        încălzirea construcției este realizată printr-o centrală termică proprie.

Este o investiție care trebuia făcută din respect pentru cei care pleacă dintre noi și cei care îi însoțesc pe ultimul drum. O investiție similară doresc să finalizez în următoarea perioadă și la cimitirul din Cartierul Mulatău.” a declarat primarul municipiului Dej Morar Costan în cadrul evenimentului de inaugurare.

https://www.youtube.com/watch?v=sNU1mjjpGfI

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More