Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

”Cina corespondenților” – de la Casa Albă, la Cluj-Napoca. Mihai Seplecan a scos jurnaliștii la cină

0 274

someseanul-Petrecere jurnalisti Cluj Mihai Seplecan (1)

În Statele Unite, președintele Americii invită în fiecare an la Casa Albă sute de jurnaliști acreditați, la ceea ce a devenit deja tradiționala ”Cina corespondenților”.

Păstrând proporțiile, la Cluj-Napoca, noul președinte al Consiliului Județean, Mihai Seplecan, a adaptat modelul american și a invitat zeci de jurnaliști la cină, imediat după ce a obținut funcția mult dorită.

Dacă la Casa Albă cina corespondenților presupune cele mai de lux ținute, un meniu exclusivist și o petrecere cu fast, la Cluj-Napoca jurnaliștii au fost invitați la un restaurant din buricul târgului. Ținuta a fost una bazată pe blugi și ținute lejere de vară, berea și vinul au curs în valuri, iar ”fomiștii” (așa cum îi denumea cineva) au avut parte de sărmăluțe, varză călită, ciolan afumat sau costițe.

A fost un eveniment relaxat și relaxant, fără discursuri politice, o petrecere în care, așa cum chiar el susținea, Mihai Seplecan a dorit să reafirme faptul că vrea o relație cât mai apropiată cu presa și jurnaliștii clujeni.

Bineînțeles, noul președinte al Consiliului Județean Cluj a transmis tuturor celor prezenți că nu dorește tratament preferențial din partea presei, că acceptă să fie criticat atunci când greșește, dar că așteaptă să-i fie evidențiate în presă și lucrurile bune pe care le va realiza în noua sa funcție.

Nu s-a dorit a fi, cum spune chiar organizatorul, un eveniment prin care Seplecan să-i ”cumpere” pe jurnaliști, cum nici cadourile pe care acesta le-a primit din partea participanților nu pot fi considerate ”mită”.


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More