Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cinci bărbați arestați pentru trafic de droguri, în urma unor percheziții domiciliare

0 143

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Cluj şi procurorii D.I.I.C.O.T. cercetează 6 persoane pentru trafic de droguri şi operaţiuni ilegale cu substanţe cu efecte psihoactive.

În urma unei acţiuni de prindere în flagrant şi a 4 percheziţii domiciliare, au fost ridicate droguri de risc şi mare risc, iar 5 bărbaţi au fost arestaţi.

La data de 7 iunie, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj – Napoca, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T.- S.T. Cluj, au organizat o acţiune pentru depistarea, în flagrant delict, a 3 bărbaţi care ar fi încercat să comercializeze droguri.

De asemenea, pentru probarea activităţii infracţionale, au fost efectuate 4 percheziţii domiciliare, în urma cărora au fost ridicate droguri de risc şi mare risc (cannabis, comprimate de ecstasy, cristale de MDMA, un timbru de LSD şi alte substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive).

Faţă de 5 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 20 şi 25 de ani, din judeţele Cluj şi Maramureş, a fost dispusă măsura arestării preventive.

În cauză, cercetările sunt continuate faţă de 6 persoane, sub aspectul comiterii infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi efectuare de operaţiuni fără autorizaţie prealabilă cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Activitatea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei de Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

La activităţi au participat şi jandarmi.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More