Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cinci bărbaţi reţinuţi după un scandal la Cuşma

0 62

someseanul-accident-sant-masina politie (2)

Poliţiştii au fost sesizaţi prin 112 de B. I. de 21 ani din Cuşma, despre faptul că doi bărbaţi, M.P.Ş. şi U.E. l-au agresat pe concubinul ei, M. N., toţi fiind din comuna bistriţeană Livezile, sat Cuşma.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul I.PJ. Bistriţa-Năsăud, formată din poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale, Secţia de poliţie Rurală nr. 2 Prundu Bîrgăului, Serviciul Criminalistic şi Serviciul de Acţiuni Speciale.

Din cercetările efectuate la faţa locului, a rezultat că în ziua de 08.11.2013, orele 17.15, între M.N. de 25 ani şi U.E. de 24 ani a izbucnit un scandal, între cei doi existând o stare conflictuală mai veche.

U.E. i-ar fi agresat fizic pe M.N. şi pe femeia de 21 de ani, care au mers apoi la casa bunicului lui M.N. Însoţit de alţi cinci tineri, cu vârste cuprinse între 23 de ani şi 35 de ani, U.E. i-a urmat pe cei doi, spărgând geamurile casei în care se aflau. Ulterior, în stradă, aceştia au continuat conflictul cu M.N, care era, de asemenea, însoţit de alţi trei bărbaţi.

În urma altercaţiei au suferit leziuni corporale traumatice M.N. de 25 de ani, U.V. de 71 ani, U.I. de 21 ani, M.P.S. de 26 ani, M.C. de 23 de ani, U.P. de 35 de ani şi U.E. de 24 de ani, toţi fiind transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa cu cinci ambulanţe.

În urma cercetărilor efectuate, faţă de M.P.Ş, M.N., U.I., U.P. şi U.E. s-a luat măsura reținerii pe timp de 24 ore, pentru comiterea infracțiunii de „Ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice”, iar faţă de L.V. de 25 de ani
s-a luat măsura reținerii pe timp de 24 ore pentru comiterea infracțiunilor de „Ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice” şi „Distrugere”.

Suspecţii urmează a fi prezentaţi în 9 noiembrie a.c. Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița cu propunere de arestare preventivă.
Faţă de M.C de 23 ani şi U.V. de 71 de ani a fost de asemenea dispusă începerea urmăririi penale pentru comiterea infracțiunilor de „Ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice”, aceştia fiind internaţi in Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Cercetările continuă de către polițiștii din cadrul Serviciului de Investigaţii criminale şi Secţiei 2 Poliţie Rurală Prundu Bîrgăului pentru a fi stabilite cu exactitate toate împrejurările comiterii faptelor şi în vederea tragerii la răspundere a persoanelor vinovate.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More