Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cinci hoți au fost prinși de polițiștii maramureșeni

0 224
Foto:Arhiva
Foto:Arhiva

În urma cercetărilor şi măsurilor întreprinse de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare au fost identificaţi doi minori, bănuiţi de comiterea mai multor furturi. Infracţiunile au fost comise în cursul acestui an, din magazine şi societăţi comerciale din municipiul Baia Mare.

Şase dintre furturi au fost săvârşite de unul dintre minori, în vârstă de 14 ani, iar două au fost comise de acesta împreună cu alt minor, de 13 ani, amândoi din municipiul Baia Mare.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a celor doi.

Poliţia a fost sesizată ieri, la ora 15.10, că, dintr-o locuinţă din Chiuzbaia, persoane necunoscute au sustras 1800 lei.

Poliţiştii au demarat imediat activităţile de cercetare şi au reuşit identificarea în scurt timp a trei tinere bănuite de comiterea furtului. Asupra acestora poliţiştii au găsit suma de 1600 lei pe care au restituit-o părţii vătămate.

Investigaţiile poliţiştilor au stabilit că, în jurul orei 15.00, cele trei tinere, în timp ce se aflau la cerşit pe raza localităţii Chiuzbaia, au profitat de faptul că uşa de acces a fost lăsată neasigurată, au pătruns în locuinţă în timp ce proprietara se afla în grădina casei şi au sustras nouă bancnote a câte 200 lei.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More