Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cinci incendii în 24 de ore. Problema principală, coșurile de fum

0 75

Pompierii maramureșeni sunt mereu în alertă. Au intervenit la nu mai puțin de cinci incendii.

Conform ISU Maramureș, în ultimele 24 de ore, pompierii maramureşeni au intervenit pentru lichidarea a cinci incendii.  Astfel militarii Gărzii de Intervenţie Borşa au intervenit pentru lichidarea a două incendii, unul la un coş de fum, unde a ars funinginea din coşul de evacuare al fumului, iar altul la acoperişul unei locuinţe. În urma celui de al doilea incendiu au ars circa 5 metri pătraţi de acoperiş din lemn.

De asemenea, pompierii din cadrul Pichetului Târgu Lăpuş au intervenit, alături de pompierii voluntari din Băiuţ, pentru a lichida un incendiu izbucnit la un coş de fum. A ars doar funinginea din coşul de evacuare. Detaşamentul de pompieri Sighetu Marmaţiei a fost solicitat și el să lichideze un incendiu izbucnit la o afumătorie. Flăcările au mistuit circa 5 metri pătraţi de acoperiş din lemn şi aproximativ 5 kg de carne.

Nu în ultimul rînd, pompierii băimăreni au intervenit în Baia Mare, pe strada Herja, unde un coş de fum a luat foc. În urma incendiului a ars doar funinginea din coşul de evacuare al fumului.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.