Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Cinci incendii în 24 de ore. Problema principală, coșurile de fum

0 123

Pompierii maramureșeni sunt mereu în alertă. Au intervenit la nu mai puțin de cinci incendii.

Conform ISU Maramureș, în ultimele 24 de ore, pompierii maramureşeni au intervenit pentru lichidarea a cinci incendii.  Astfel militarii Gărzii de Intervenţie Borşa au intervenit pentru lichidarea a două incendii, unul la un coş de fum, unde a ars funinginea din coşul de evacuare al fumului, iar altul la acoperişul unei locuinţe. În urma celui de al doilea incendiu au ars circa 5 metri pătraţi de acoperiş din lemn.

De asemenea, pompierii din cadrul Pichetului Târgu Lăpuş au intervenit, alături de pompierii voluntari din Băiuţ, pentru a lichida un incendiu izbucnit la un coş de fum. A ars doar funinginea din coşul de evacuare. Detaşamentul de pompieri Sighetu Marmaţiei a fost solicitat și el să lichideze un incendiu izbucnit la o afumătorie. Flăcările au mistuit circa 5 metri pătraţi de acoperiş din lemn şi aproximativ 5 kg de carne.

Nu în ultimul rînd, pompierii băimăreni au intervenit în Baia Mare, pe strada Herja, unde un coş de fum a luat foc. În urma incendiului a ars doar funinginea din coşul de evacuare al fumului.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More