Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cinci incendii într-o singură zi

0 252

Pompierii se arată a fi prompți și foarte activi deoarece în ultimele 24 de ore aceștia au intervenit la nu mai puțin de cinci incendii.

În ultimele 24 de ore pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Maramureș au intervenit pentru lichidarea a nu mai puțin de cinci incendii.

Aceștia au fost solicitați să lichideze un incendiu în Baia Sprie, unde un autoturism, căzut în albia unui pârâu, a fost cuprins de flăcări. În urma incendiului au ars elementele combustibile din compartimentul motor.

De asemenea, pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Fărcașa au intervenit în localitatea Băița de Sub Codru pentru a lichida un incendiu izbucnit la o magazie. Pentru lichidarea incendiului au dat o mână de ajutor și pompierii voluntari din localitate. Flăcările au mistuit circa 15 metri pătrați din acoperișul din lemn al magaziei, diverse piese de mobilier și materiale textile.

O altă intervenție a fost făcută de către pompierii băimăreni pe strada Păltinușului din Baia Mare, unde o casă a fost cuprinsă de flăcări. Au ars circa 2 metri pătrați de acoperiș din lemn.

La fel au acționat militarii Gărzii de Intervenție Borșa, care au lichidat un incendiu în urma căruia au ars circa 100 kg de deșeuri menajere.

Cea din urmă intervenție a fost cea a pompierilor sigheteni, în localitatea Budești la o casă. În urma incendiului au ars circa 20 de metri pătrați de pod din lemn, aproximativ 7 metri pătrați de pereți portanți și circa 20 de metrti pătrați de perete din rigips.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More