Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cinci incendii lichidate de pompieri în Maramureș

0 44

Pompierii militari maramureșeni au intervenit în ultimele 24 de ore, la cinci situații de urgență.

Seria intervențiilor a început cu un incendiu izbucnit la o afumătorie de pe strada Zefirului din municipiul Baia Mare. Incendiul, în urma căruia au ars 3 metri pătrați de perete din lemn și circa 10 kg de preparate din carne, a fost lichidat de către pompierii Detașamentului ”Căpitan Marchiș Adrian”.

Spre seară, pompierii sigheteni au lichidat două incendii izbucnite la coșuri de fum în municipiul Sighetu Marmației. Datorită promptitudinii militarilor, flăcările au ars în ambele cazuri doar funinginea din coșul de evacuare al fumului.

Tot aseară, pompierii băimăreni au lichidat două incendii izbucnite la tomberoane de gunoi în Baia Mare și Baia Sprie. În primul caz au ars circa 500 kg de de deșeuri menajere, iar în al doilea circa 800 de kg.

Ultima intervenție a fost a pompierilor băimăreni care au lichidat un incendiu izbucnit la o hală de producție de peleți de pe strada Sudului. Flăcările au mistuit circa 200 de metri pătrați de acoperiș din lemn învelit cu tablă, 200 de metri pătrați de perete izolat cu polistiren și s-au degradat 4 utilaje de producție peleți.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More