Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cinci karateka dejeni prezenți la Campionatul European de Karate WUKF

0 28

cartaz

Federația Română de Karate WKC va participa cu peste 100 de sportivi la Campionatele Europene de karate WUKF pentru copii, cadeți și juniori, care vor avea loc la Herstal (Belgia), în perioada 5-7 iunie.

Din delegația României la cea de-a VII-a ediție a Campionatelor Europene de karate pentru copii, cadeți și juniori WUKF, fac parte și cinci sportivi ai clubului Budokan Ryu, printre care și sportivul Pănescu Dorin care a fost selecționat în Lotul Național al Federației Române de Karate WKC.

Conducerea WUKF a anunțat că întreaga competiție va putea fi urmărită în transmisiune live video începând cu data de joi 4 iunie, la ora locală 19,00 (20,00, ora României), cu deschiderea oficială, la următoarele adrese: http://www.wukf-karate.org, http://www.wukf.ro, http://www.ustream.tv/channel/wukf.

Vineri 5 iunie, de la ora 10,00 (ora României), vor fi transmise finalele la copii și calificările la juniori, sâmbătă 6 iunie vor fi transmise (10,00) calificările la minicadeți și cadeți, iar duminică (10,00) finalele de la minicadeți, cadeți și juniori, precum și ceremonia de premiere.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.